Szkoła Główna Handlowa w Warszawie - Centralny System Uwierzytelniania
Strona główna

Zarządzanie finansami przedsiębiorstwa, stacjonarne, II stopnia drugi semestr

Informacje o etapie studiów

Program studiów: Zarządzanie finansami przedsiębiorstwa, stacjonarne, II stopnia (SMMD-ZFP)
Etap: drugi semestr (SMMD-ZFP-2)
Poprzednie etapy: pierwszy semestr
Następne etapy: trzeci semestr
Kierunki, specjalności i specjalizacje nauczane w ramach zajęć tego etapu Kierunki: (brak)
Certyfikaty możliwe do uzyskania po pomyślnym zakończeniu etapu Certyfikaty:
  • Magisterium na kierunku Zarządzanie finansami przedsiębiorstwa
  • Magisterium na kierunku Zarządzanie finansami przedsiębiorstwa

Jeśli interesują Cię konkretne, indywidualne wymagania, jakie musisz spełnić na aktualnym etapie studiów, to zajrzyj do modułu zaliczeń etapów:

moje zaliczenia etapów

Przedmioty obowiązkowe

Dla tego etapu nigdy nie określano przedmiotów obowiązkowych

Wymagania punktowe

Typ punktów Grupa przedmiotów Okres Wymagania punktowe mogą się zmieniać w czasie. Jeśli w tej kolumnie znajdzie się przedział dat (a właściwie przedział cykli dydaktycznych), to oznacza to, że dany wiersz jest aktualny tylko w danym przedziale dat. Przedział może być jednostronnie otwarty. Liczba wymagana do
zaliczenia warunkowego
Liczba wymagana do
zaliczenia pełnego
22602 - Analiza efektywności projektów 2021 - ... n/d 1.00
22603 - Controling i audyt finansowy przedsiębiorstwa 2021 - ... n/d 1.00
22604 - Diagnostyka finansowa przedsiębiorstwa 2021 - ... n/d 1.00
ECTS - Europejski System Transferu i Akumulacji Punktów SMMD - Przedmioty stacjonarne na studiach magisterskich 2017 - ... n/d 60.00
ECTS - Europejski System Transferu i Akumulacji Punktów LJO-MGR-D-2 - Lektorat z języka obcego - studia magisterskie stacjonarne - semestr II 2017 - ... n/d 6.00
22607 - Tradycyjne i alternatywne źródła finansowania przedsiębiorstw 2021 - ... n/d 1.00
al. Niepodległości 162
02-554 Warszawa
tel: +48 22 564 60 00 http://www.sgh.waw.pl/
kontakt deklaracja dostępności USOSweb 7.0.2.0