Ekonomia, stacjonarne, II stopnia
pierwszy semestr
Informacje o etapie studiów
Program studiów: | Ekonomia, stacjonarne, II stopnia (SMMD-EKO) | |
Etap: | pierwszy semestr (SMMD-EKO-1) | |
Poprzednie etapy: | (brak) | |
Następne etapy: |
drugi semestr![]() |
|
![]() |
Kierunki: |
Ekonomia |
![]() |
Certyfikaty: |
Magisterium na kierunku Ekonomia Magisterium na kierunku Ekonomia |
| |||||
Przedmioty obowiązkowe
Przedmiot |
Okres ![]() |
20191 | 20192 | 20201 | 20202 | 20211 | 20212 |
Wymagany do warunku ![]() |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Historia myśli ekonomicznej 210100-D | 2016 - 2021 |
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() ![]() |
NIE |
Prawo gospodarcze 210110-D | 2016 - ... |
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() ![]() |
NIE |
Wymagania punktowe
Typ punktów | Grupa przedmiotów |
Okres ![]() |
Liczba wymagana do zaliczenia warunkowego |
Liczba wymagana do zaliczenia pełnego |
---|---|---|---|---|
EKO - Ekonomie obowiązujące na kierunkach | SMMD-EKO-OBOW - Przedmioty obowiązkowe na programie SMMD-EKO | 2016 - 2017 | n/d | 3.00 |
ECTS - Europejski System Transferu i Akumulacji Punktów | LJO-MGR-D-1 - Lektorat z języka obcego - studia magisterskie stacjonarne - semestr I | 2016 - ... | n/d | 4.50 |
ECTS - Europejski System Transferu i Akumulacji Punktów | SMMD - Przedmioty stacjonarne na studiach magisterskich | 2016 - ... | n/d | 30.00 |
22192 - Makroekonomia zaawansowana | 2021 - ... | n/d | 1.00 | |
22193 - Mikroekonomia zaawansowana | 2021 - ... | n/d | 1.00 | |
22194 - Optymalizacja zaawansowana | 2021 - ... | n/d | 1.00 | |
24999 - Szkolenie BHP (e-learning) | SMMD - Przedmioty stacjonarne na studiach magisterskich | 2016 - ... | n/d | 1.00 |
24998 - Szkolenie biblioteczne (e-learning) | SMMD - Przedmioty stacjonarne na studiach magisterskich | 2016 - ... | n/d | 1.00 |
24996 - Szkolenie z podstaw ochrony własności intelektualnej (e-learning) | SMMD - Przedmioty stacjonarne na studiach magisterskich | 2016 - ... | n/d | 1.00 |